Professioneel schetsontwerp voor uw woning laten maken

Zou u graag al uw ideeën omtrent uw woning om laten zetten in een gedetailleerd schetsontwerp? Draag uw ideeën dan over aan de specialisten van Robert Morsink Bouwplan. Wij zorgen voor een compleet beeld. Een schetsontwerp van onze makelij bestaat uit alle aanzichten en plattegronden. Tevens is de oriëntatie op het kavel in beeld gebracht. Naast deze uitvoerige tekening maken wij voor u een 3D-visualisatie. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het volume en de materialisering van het pand. Gaat u akkoord met ons ontwerp? Dan wordt het naar de gemeente gestuurd zodat zij het kunnen toetsen aan het bestemmingsplan en de welstand. Laat ook uw ideeën door ons omzetten in een overzichtelijk schetsontwerp.

Wanneer voldoet een schetsontwerp voor uw woning?

U heeft natuurlijk al bepaalde ideeën in uw hoofd voor uw woning. Wenst u een volledig nieuw pand? Of zat u te denken aan een renovatie, verbouwing of uitbreiding? Wat uw wensen ook mogen zijn, wij vertalen ze graag in een haalbaar en helder schetsontwerp. Zoals gezegd is een uiteindelijk akkoord niet alleen afhankelijk van onze expertise en uw wensen, maar ook van het bestemmingsplan en de welstand van de gemeente. Wat houden deze twee punten in? In het bestemmingsplan staat vermeld wat er met alle ruimte in Nederland mag gebeuren. Zo mag er middenin een bebost gebied niet zomaar een sportcomplex gebouwd worden. En als de gemeente ergens een parkeergarage neer wil zetten, dan is het onmogelijk voor u daar een woonhuis neer te zetten. De welstand richt zich op de architectuur van een pand. Deze moet passen bij de rest van de omgeving. Zo mag tussen authentieke boerderijen niet opeens een moderne flat geplaatst worden. En als afgesproken is dat elk huis in een wijk een leien lessenaarsdak heeft, dan mag u daar geen huis laten bouwen met een rieten zadeldak. De specialisten van Robert Morsink Bouwplan zorgen dat uw schetsontwerp voldoet aan zowel het bestemmingsplan als de welstand.

Vijf onderdelen bij een schetsontwerp van uw huis

Een schetsontwerp bestaat doorgaans uit de volgende onderdelen:

  • Materialenoverzicht
  • 3D-presentatie
  • Plattegronden
  • Aanzichten
  • Look & feel

Schetsontwerp

Schetsontwerp voor uw nieuwe huis laten maken? Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar hoe uw wensen en ideeën er in de vorm van een schetsontwerp uitzien? Voer een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Robert Morsink Bouwplan. Bel 06-42206725 of mail naar info@robertmorsink.nl. Wij tekenen uw ideeën graag uit in een overzichtelijk schetsontwerp.

Call Now ButtonBEL 06-42206725