Klantervaringen

Hieronder vindt u enkele ervaringen van onze klanten. Wilt u graag uw ervaring met Robert Morsink Bouwplan delen? Stuur uw referentie gerust door, vul het formulier op deze pagina in , mail naar info@robertmorsink.nl of laat een beoordeling achter op onze Facebook pagina.

Onze ervaring met Robert Morsink Bouwplan is van begin tot eind zeer prettig verlopen. We waren op zich al zeer gecharmeerd van de huizen die Robert in het verleden al had getekend en dat was ook de reden dat we een afspraak hebben gemaakt voor een eerste kennismakingsgesprek.

Na het eerste gesprek hadden we meteen het gevoel dat het goed zat en dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Voor ons is het ons eerste huis en waarschijnlijk ook ons laatste.. maar alles aan het hele proces was dus nieuw voor ons. Robert heeft ons hier heel goed in bij gestaan en wist uit ervaring wel hoe we om moesten gaan met de gemeente en wat wel en niet handig was om te doen. Hij heeft de hele vergunningaanvraag e.d. ook geregeld en dat was erg prettig. Toen de gemeente de eerste tekening helemaal afkeurde omdat we een andere zienswijze bleken te hebben dan zij over de indeling van ons huis, is Robert vol goede moed samen met ons begonnen aan het tekenen van een 2e woning. Uiteindelijk voldoet het 2e huis nog beter aan al onze wensen en zijn we hier erg tevreden over. Robert reageerde altijd heel erg snel als we via de mail nog vragen hadden of als we toch nog iets aangepast wilden hebben. Meestal hadden we dezelfde dag de aangepaste tekening alweer terug.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn met de manier waarop alles is verlopen en we kunnen het een ander zeker aan raden om naar Robert Morsink te gaan. We wensen hem dan ook nog veel succes voor de toekomst, maar dat zit vast wel goed!!

Leeg Referentie Icoon

He Robert ons huis is bijna een feit en nu het staat willen wij je nogmaals bedanken voor het prachtige ontwerp. Het is een proces geweest waarbij je goed hebt geluisterd naar onze wensen en deze hebt vertaald in een ontwerp waar Marlies en ik gelijk verliefd op waren. Als het huis definitief klaar is ben je van harte welkom een welkomstborrel te komen drinken.

Tot dan!

Leeg Referentie Icoon

Er was gelijk een klik met Robert. Zeer prettige samenwerking. Neemt alle tijd voor je. Denkt goed mee en komt door zijn ervaring met goede ideeën. Samen hebben we er iets heel moois van gemaakt.

Dank je wel Robert!

Leeg Referentie Icoon

Na lang te hebben nagedacht over de mogelijkheden en wensen m.b.t. onze nieuw te bouwen woning hebben we contact opgenomen met Robert Morsink Bouwplan. Dit bleek een goede stap te zijn geweest. We zijn uitermate tevreden over het het functionele ontwerp zonder onze wensen en details uit het oog te verliezen. Ook de gehele begeleiding en bereikbaarheid van het ontwerp tot aan het einde van het bouwproces was geweldig. We wonen nog steeds met veel genoegen in ons droomhuis!

Leeg Referentie Icoon

Wij kwamen Robert Morsink op het spoor toen we via internet afbeeldingen een opvallend mooie woning tegen kwamen. Bij nader onderzoek concludeerden wij dat architect Robert Morsink van klassiek tot modern en van stads- tot landelijk tekent. Smaken verschillen maar in alles wat hij tekent zitten opvallend mooie details. De woningen hebben stuk voor stuk uitstraling en zijn in balans qua verhouding ramen, muren, dakoppervlakte etc.

Robert heeft een bijzondere gave en als een soort kunstenaar weet hij er net iets meer van te maken dan andere goede architecten. Robert is niet arrogant, luistert heel goed naar zijn klant en is een bijzonder prettig persoon in de omgang. Een betrouwbare persoon die zijn afspraken strikt nakomt en een erg goede prijs prestatie waar maakt. Voor ons is er voor de toekomst geen alternatief voor Robert Morsink. Alles wat we ooit verder zullen ontwikkelen doen we zeker weer met hem!

Leeg Referentie Icoon

Robert Morsink van Morsink Bouwplan heeft de basis voor ons huis gelegd. Na het eerste contact, via Flieroord, heeft Robert een eerste schets op de bouwlocatie gemaakt. Deze schets was direct een pakkend ontwerp waar wij op door hebben ontwikkeld tot het ontwerp wat ons huis is geworden. Door zijn ervaring, zijn mooie details aan het huis toegevoegd (zowel binnen als buiten) en was het ontwerp geen issue voor de welstandscommissie.

Robert Morsink heeft ons perfect begeleid in het ontwerp en vergunningstraject. Robert ontzorgd waar mogelijk, door zijn ervaring, vakkennis en kennissenkring van vakmensen.

Leeg Referentie Icoon

Robert denkt met je mee, legt je niets op en komt met slimme oplossingen. Heeft oog voor detail en zorgt voor een kloppend plaatje!

Leeg Referentie Icoon

Dag Robert hartelijk dank voor al jouw input en de bemoeienissen met het ontwerpen van ons huis. Wij hebben het als prettig ervaren hoe betrokken jij bij het proces bent geweest. Ook was de gemeente gelijk goed gestemd over de tekening dat resulteerde in een snelle afhandeling. De eerste schets die wij samen gemaakt hebben is ook op een paar kleine details de gerealiseerde woning geworden. Je weet dat mijn man een echte bouwer is en ik vindt dat jullie het samen prachtig voor elkaar hebben gemaakt. Wij krijgen nog telkens complimenten over details en verhoudingen.

Leeg Referentie Icoon

Prettige ervaring op alle vlakken. Komt afspraken na, korte communicatielijnen, denkt mee in het proces, schakelt snel en is oplossingsgericht. Super mooi ontwerp, erg tevreden dat mijn droom dmv het ontwerp van dhr Morsink nu gerealiseerd kan worden. Dank daarvoor.

Leeg Referentie Icoon

In 2004 ben ik bij Robert Morsink Bouwplan terecht gekomen, aangezien mijn medebouwer reeds contact en een sketchimpressie had laten maken. Geheel vrijblijvend zijn we het gesprek aangegaan, en al snel zaten we op één lijn. Met vakkennis en voorbeelden zijn we tot de juiste uitstraling van onze te bouwen 2-onder-1 kapper gekomen. Na enige (detail)aanpassingen zijn we tot een definitief ontwerp gekomen, en heeft Robert Morssink Bouwplan verder alle activiteiten zoals sterkteberekening, aanvraag bouwvergunning en contact met gemeente verzorgd, en ons dus ontzorgd.

Ik heb Robert Morssink Bouwplan kennen als een vakbekwaam bedrijf, welke werkzaam is in een kwalitatief hoogwaardige huizen. Het is er laagdrempelig en Robert is een prettig persoon in de omvang. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Niconlogo

Bij deze willen we je hartelijk danken voor de goede ondersteuning welke we van je mochten ontvangen tijdens het aanvraagproces met de gemeente aangaande de vergunningen. Mede dankzij jou fantastische inzet hebben we uiteindelijk toch ons droomhuis kunnen bouwen.

We zijn erg happy in onze nieuwe woning waarbij je ons vele hints hebt gegeven. Na veel tekenwerk van jouw kant is het een prachtig resultaat geworden en we zijn blij dat we met je in zee gegaan zijn.

Mede namens Evelien het was en is TOP!

Hofstedelogo
Call Now ButtonBEL 06-42206725