Bespaar op uw energiekosten

Een passiefhuis laten bouwen is een erg slimme handeling als u comfortabel doch energiezuinig wilt wonen. Een passiefhuis is de nieuwste optimalisering van de laag energiewoning. Zowel in de zomer als de winter biedt een passiefhuis u een prettig klimaat binnenshuis. Dit maakt het tot een comfortabele woonvorm. Waar u dit comfort in terugziet is tevens uw portemonnee. Het bouwen van zo’n energiezuinige woning bespaart u namelijk in het vervolg erg veel energiekosten. U kunt uw passiefhuis laten bouwen door de specialisten van Robert Morsink Bouwplan.

Waarom is een passiefhuis laten bouwen verstandig?

Uw woning verwarmen met conventionele verwarming kan erg in de kosten lopen. Zeker afgelopen tijd blijkt energie steeds prijziger te worden. Het kan dus absoluut geen kwaad te kijken wat u zoal hieraan kunt doen. Eén van de oplossingen tegen de alsmaar duurder worden energieprijs is het bouwen van een passiefhuis. U kiest er in dat geval voor een woning te laten bouwen waarvan het jaarlijkse energiegebruik nooit boven de 15 kWh/m² reikt. Dat is ook prima te realiseren vanwege de bouw van zo’n huis. Zo is deze woning zeer goed geïsoleerd. Ook kan er gekozen worden voor drievoudig glas. U verliest dus erg weinig tot geen warmte door uw muren en ramen. Om dit warmteverlies zo klein mogelijk te maken, moet er zeer zorgvuldig gecontroleerd worden op de details. Dit doen wij daarom ook zowel in de ontwerp- als de uitvoeringsfase. Kortom, kies voor Robert Morsink Bouwplan. Wij zijn uw aanspreekpunt en partner van het eerste schetsontwerp tot aan de oplevering. Wij begeleiden het volledige traject van A tot Z.

Met een passiefhuis bespaart u tot 75% energiekosten

Wanneer u woont in een passiefhuis behoeft u geen conventionele verwarming meer. U kunt daardoor tot wel 75% op uw jaarlijkse energiekosten besparen. Bovendien helpt u de opwarming van de aarde tegen te gaan. Als wij zo’n woning voor u mogen bouwen, kunt u rekenen op:

  • Korte lijnen
  • Persoonlijk advies
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaring en expertise
  • Passie voor architectuur

Passiefhuis bouwen

Wij bouwen graag voor u een zeer energiezuinige woning

Wenst u meer informatie over deze woonvorm? Of wilt u direct uw bouwplannen met ons doorspreken? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Dit kan telefonisch via 06-42206725 en per e-mailadres info@robertmorsink.nl. Laat de specialisten van Robert Morsink Bouwplan uw energiezuinige passiefhuis bouwen.

Call Now ButtonBEL 06-42206725