van ontwerp

tot realisatie

Ontwerper van uw droomhuis

Om uw bouwdromen te realiseren, gaat u niet met de eerste de beste in zee. U zoekt een bedrijf waarop u blindelings kunt vertrouwen. Een bedrijf dat de nodige expertise en creativiteit in huis heeft. Dat samen met u de plannen bespreekt en rekening houdt met uw specifieke wensen. Dat over een ruime ervaring beschikt en een indrukwekkend Portfolio kan voorleggen. U staat tijdens het gehele ontwerpproces centraal. Het is belangrijk dat het “klikt” tussen de opdrachtgever en de ontwerper. Wederzijds respect, maar vooral wederzijdse inspiratie is nodig om goed functionerende gebouwen te kunnen ontwerpen. Rekening houdend met het programma van eisen, de locatie, het budget, de gemeentelijke eisen en het gebruik, ontwerpen wij voor u gedetailleerd maatwerk.

Voor al uw nieuwbouw EN VERBOUW

 

Wij richten ons op nieuwbouw en verbouw. Het tekenen van woningen, villa’s, bedrijfspanden, bijgebouwen en recreatiewoningen behoren tot de mogelijkheden. Een schuurwoning of een Saksische boerderij, een moderne strakke villa of een Kempische woning, aan elk project werken wij met evenveel liefde. Geen twee realisaties zijn hetzelfde. Daar staat ons persoonlijk contact garant voor. Ambachtelijke technieken en eigentijdse domotica gaan bij ons hand in hand. Wij ontwerpen volgens uw wensen en uw budget, zodat het eindresultaat met recht uniek kan worden genoemd.

 

Persoonlijke werkwijze

 

Dat onze opdrachtgevers onze aanpak op prijs stellen, blijkt uit tal van referenties. Het zijn dezelfde argumenten die terugkeren: aandacht voor kwaliteit, snel reageren op vragen, oog voor detail en originaliteit, zoeken naar het authentieke en het vakmanschap.

Wij willen u zo veel mogelijk ontzorgen, zodat u achteraf kunt terugkijken op een vlotte en aangename samenwerking. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor een persoonlijk gesprek maken we tijd om in alle rust en vertrouwen uw wensen te bespreken.

 

De koffie staat altijd klaar!

Met vriendelijke groet,

Robert Morsink    T 06-422 06 725